fbpx
Holland-Koor

Reis Amerika en Canada gaat door!

1 januari 2020

Onze reis naar Amerika en Canada heeft voldoende aanmeldingen binnen en gaat dus definitief door! Daar zijn we echt heel erg blij mee! We doen nog wel een extra oproep aan heren die van zingen houden en graag een keer die kant op willen met een koor. Wij kunnen ter versterking van het koor wel wat extra mannenstemmen gebruiken. Uiteraard zijn dames ook nog welkom.

Mocht u alleenreizend zijn en een kamer willen delen? Aarzel niet, maar geeft u zich gewoon op en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Mocht u nog twijfelen of het inschrijfformulier nog niet hebben ingeleverd, laat dan zo spoedig mogelijk via reizen@hollandkoor.nl weten of u van plan bent om met ons mee te reizen en of u nog speciale wensen hebt met betrekking tot de reis of vlucht. Het inschrijfformulier met kopie paspoort zien we dan ook het liefst snel tegemoet. Klik voor alle informatie en formulieren over de inschrijving op deze link.

Laat deze kans niet aan u voorbijgaan. Het zou toch jammer zijn als u na de reis alle enthousiaste verhalen hoort en dan moet denken: had ik nu toch maar meegegaan!

Vooralsnog is de informatiedag gepland op 26 september aanstaande in Voorthuizen. Noteer deze datum alvast in uw agenda.

Thema

holland-koor