fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Overzicht: deze Israël-lezingen zijn afgelast

  13 maart 2020

  Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan worden in heel Nederland maatregelen genomen. Helaas heeft dit ook invloed op de lezingen van onze sprekers die voor de komende weken gepland stonden.

  Wilt u naar één van onze lezingen komen? We raden u aan om op de dag van de lezing onze online agenda te raadplegen voor de meest actuele informatie. Wanneer een lezing niet doorgaat of u liever zelf uit voorzorg thuis blijft, dan kunt u een aantal lezingen via livestream volgen. Klik hier voor het overzicht.

  Hieronder vindt u een overzicht van de lezingen die zijn afgelast.
  (overzicht bijgewerkt tot 13 maart 13.00 uur)

  Maandag 16 maart

  Dinsdag 17 maart

  Woensdag 18 maart

  Donderdag 19 maart

  Vrijdag 20 maart

  Donderdag 26 maart

  Voor alle overige evenementen in onze agenda geldt een voorbehoud.

  Thema