fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Schitterende muziekclip van Pesachlied

  9 april 2020

  De concerttour voor 40 jaar Christenen voor Israël kan vanwege het coronavirus niet doorgaan. Maar niet getreurd! de Israëlische en Nederlandse muzikanten die aan de concerten zouden meewerken hebben vanuit huis – met hun telefoon – een prachtige muziekclip opgenomen van het lied Vehi She’amda.

  Geniet van het ontroerende resultaat:

  De tekst komt uit het Joodse gebedenboek Hagada en wordt gelezen op de eerste avond van Pesach: “Dit is wat er over ons en onze vaderen gezegd is, dat er altijd iemand is die tegen ons opstaat om ons te vernietigen. Maar de Heilige – Hij zij geprezen – redt ons uit hun handen.”

  Muziek gecomponeerd door: Yonatan Razel
  Uitgevoerd door: Gilad Nezer, Marcel van der Poel, Ruben Romijn, Yishay Glick, Irene Sterrenburg-Baan, Henriete Luytjes
  Video editing: Alexander Blom
  Muzikaal arrangement en audio-editing: Gilad Nezer

  Copyright – Christenen voor Israël – 2020

  Thema