fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Boeiend webinar op Facebook

  12 mei 2020

  Het Israelische Ministerie van Buitenlandse Zaken organiseert vanmiddag een #webinar met Dr. Einat Wilf en Mr. Adi Schwartz over hoe ‘hoe het Westers beleid jegens de Palestijnen de vooruitzichten op vrede heeft beïnvloed”.

  Dr. Einat Wilf zal in dit live Webinar o.a. ingaan op de volgende vragen: Waar gaat het Zionisme over? Wat zijn de oorzaken van het Israëlisch-Palestijnse conflict en in het bijzonder het ‘recht op terugkeer’. Wat betekent dit eigenlijk en hoe beïnvloedt het de kansen om het conflict op te lossen?

  Wilf en Schwartz zijn de auteurs van een pas in een Engelse vertaling verschenen boek over dit onderwerp: The War of Return: How Western Indulgence of the Palestinian Dream has Obstructed the Path to Peace.

  » Het webinar bijwonen kan via http://facebook.com/IsraelMFA. Het webinar is Engelstalig en begint om 16.00 uur.

  Thema