fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Wie o wie wordt de tienduizendste?! [update]

  2 juni 2020

  Op 17 mei 2016 mochten we de eerste abonnee verwelkomen. Inmiddels zijn jullie met bijna 10.000! Tenminste, als je lid bent van onze Israël-nieuwsdienst via WhatsApp!

  Nog geen lid?

  Als je je nu aanmeldt ben je misschien wel onze tienduizendste abonnee… Snel aanmelden dus! Je hoeft hieronder alleen maar je naam en 06-nummer in te vullen. Vanaf dan ontvang je (maximaal twee keer per dag) een appje van ons met relevant Israëlnieuws. De tienduizendste abonnee krijgt van ons een lekkere taart! (klik hier om te ontdekken wat onze WhatsApp-service precies inhoudt)

  UPDATE 3 juni: tienduizend!
  Een kleine, maar niet onbelangrijke update: we hebben inmiddels het tienduizendste lid mogen verwelkomen! We nemen telefonisch contact op met de gelukkige. Aanmelden kan natuurlijk nog steeds. Op naar de 20.000!

  Al wel lid?

  Dan nodigen we je uit om dit bericht zoveel mogelijk te delen. Als we allemaal één iemand anders lid maken, dan kunnen we binnenkort de twintigduizendste abonnee verwelkomen! Welke vriend(in), buurman/buurvrouw of familie- of gemeentelid moet meteen lid worden? Lees hier negen redenen waarom iemand lid zou moeten worden!

  Abonneer

  Abonneer door hieronder je naam en 06-nummer achter te laten. Welkom bij de club!

  Thema