Laatste nieuws

27-30 september: Israëlcentrum gesloten wegens verhuizing

Nieuws Van woensdag 27 tot en met zaterdag 30 september is het zover: dan verhuizen Christenen voor Israël en het Israël Producten Centrum naar het nieuwe Israëlcentrum! Vanwege de verhuizing zijn we deze dagen helaas gesloten voor publiek. Vanaf maandag 2 oktober bent u hartelijk welkom …

Buurman Misha

Nieuws Eigenlijk heet hij Michael, maar hij is voor David nog steeds ‘buurman Misha’ die naast ons woonde voor we verhuisden …

De Sjeesj

Nieuws Israël kent één tolweg: Highway 6, ook wel bekend als de Yitzhak Rabin Highway en die in de volksmond de …
Zorgwekkende ontwikkelingen
De septembereditie van Israël Aktueel gaat in op enkele zorgwekkende ontwikkelingen in de wereld en in de kerk. Tevens leest u over de verhuizing van het Israëlcentrum en de activiteiten dit komende najaar.
Gratis abonnement?
Jeruzalem herenigd
De plaats Jeruzalem is niet zomaar een stad. Het is de plaats waar de Heere 'Zijn Naam wil doen wonen'. Volgens de Joodse traditie is het de plek waar God zijn scheppingswerk begon; de plaats waar hemel en aarde elkaar raken, de spreekwoordelijke 'navel van de aarde'. Het septembernummer van Israël en de kerk staat daarom in het teken van Jeruzalem.
Gratis abonnement?
Het TOV! Clubmagazine is een kinderblad vol met nieuwtjes uit Israël en interessante weetjes over het Jodendom. Tov! Clubmagazine is gemaakt voor kinderen uit de bovenbouw van de basisschool en de eerste jaren van het voortgezet onderwijs. Het nieuwste nummer gaat over het thema 'Muziek'.
Extra onderwerpen mei 2017
Gratis abonnement?
Gratis voor leden
Voor jongeren van 15-28 jaar is er het Isreality Magazine: boordevol interviews, achtergronden en verdiepende artikelen. Je ontvangt het als je lid wordt van Isreality.
Gratis abonnement?