Reformatie
De novembereditie van Israël Aktueel staat deels in het teken van het 500-jarig jubileum van de Reformatie en staat stil bij het treurige feit dat de Reformatie wel nieuw licht op het Woord schonk, maar helaas weinig verandering in de manier waarop de kerk met het volk Israël omging.
Gratis abonnement?
Jeruzalem herenigd
De plaats Jeruzalem is niet zomaar een stad. Het is de plaats waar de Heere 'Zijn Naam wil doen wonen'. Volgens de Joodse traditie is het de plek waar God zijn scheppingswerk begon; de plaats waar hemel en aarde elkaar raken, de spreekwoordelijke 'navel van de aarde'. Het septembernummer van Israël en de kerk staat daarom in het teken van Jeruzalem.
Gratis abonnement?
Het TOV! Clubmagazine is een kinderblad vol met nieuwtjes uit Israël en interessante weetjes over het Jodendom. Tov! Clubmagazine is gemaakt voor kinderen uit de bovenbouw van de basisschool en de eerste jaren van het voortgezet onderwijs. Het nieuwste nummer gaat over het thema 'Muziek'.
Extra onderwerpen mei 2017
Gratis abonnement?
Gratis voor leden
Voor jongeren van 15-28 jaar is er het Isreality Magazine: boordevol interviews, achtergronden en verdiepende artikelen. Je ontvangt het als je lid wordt van Isreality.
Gratis abonnement?