fbpx

Adventsbijeenkomst 2018: De komst van de Koning en het Koninkrijk

”Advent betekent ‘komst’. De Messias gaat komen,” zegt Frank van Oordt, leidinggevende van de afdeling Educatie bij Christenen voor Israël. ”Het jaar van de kerk begint met verwachting. We kijken uit naar kerstfeest en naar de prachtige toekomst die onze God bereid heeft voor allen die Hem liefhebben.”

‘Heere, zult U in deze tijd voor Israël het Koninkrijk weer herstellen? ‘ vragen de apostelen als Jezus naar de hemel gaat. ”Het is nu ook onze vraag,” aldus Frank. ”We kijken uit naar de tijd dat Zijn vrede openbaar zal worden en wij voor altijd bij de Heere mogen zijn. We richten onze hoofden op en kijken omhoog. Wat een heerlijk uitzicht!”

Kijkt u uit naar de komst van de Messias? Wilt u graag samen met andere Israël-vrienden stilstaan bij de heerlijke verwachting van Zijn Koninkrijk?

Kom dan op zaterdag 8 december naar de jaarlijkse adventsbijeenkomst van Christenen voor Israël in Nijkerk met als thema: De komst van de Koning en het Koninkrijk. Frank van Oordt zal spreken over de komst van de Koning en ds. Henk Poot over de komst van het Koninkrijk. Daarnaast zal er samenzang zijn om samen deze verwachting uit te zingen.

De adventbijeenkomst vindt plaats op 8 december in het Israëlcentrum, Henri Nouwenstraat 34 in Nijkerk. De bijeenkomst begint om 13.00 uur en duurt tot 15.00 uur.

De adventsbijeenkomst is vol! Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Audio opnamen terugluisteren

Frank van Oordt
Ds. Henk Poot