Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met Oscar Lohuis in Breda

donderdag 13 december 2018 van 20:00 - 22:00

Op donderdag 13 december is er in Breda een studieavond met ds. Oscar Lohuis,, spreker van Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Jeruzalem, de stad van de Grote Koning. De bijeenkomst vindt plaats in de Marcuskerk, Hooghoud 96 in Breda. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

Jeruzalem, stad van de Grote Koning
Jeruzalem is een unieke stad onder de steden van de wereld en de heilige stad en het brandpunt van de wereldgeschiedenis. Het is een stad met een eeuwige bestemming. Honderden, en zelfs duizenden jaren voorafgaand aan de tijd dat gebeurtenissen in de geschiedenis van Jeruzalem werkelijk plaatsvonden, werden deze door de profeten met verbazingwekkende precisie voorzegt. Vele van deze profetieën zien we in onze tijd in vervulling gaan en nog vele andere zullen in de toekomst vervuld worden. De profetische geschiedenis van de stad. Nu we het derde millennium van de christelijke jaartelling ingaan, zien we hoe nauw de bestemming van de hele wereld verbonden is met die van Jeruzalem en het land Israël.

Achtergrond spreker
Ds. Oscar Lohuis was in het verleden verbonden aan de  baptistengemeenten in Meppel en Emmeloord. Vanaf 2007 is hij vrijgesteld om zich helemaal te geven aan de Woordverkondiging als rondreizende prediker, evangelist en Bijbelleraar. Lohuis spreekt regelmatig in kerken, hij verzorgt Bijbelstudies en schrijft columns in verschillende bladen. Lohuis: “De tijd waarin wij nu als Kerk van Jezus Christus leven vraagt om een serieuze overdenking van de plaats van Israël in Gods reddingsplan voor deze wereld.”

Gegevens

Datum:
donderdag 13 december 2018
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

Marcuskerk, Breda
Hooghoud 96, Breda, Nederland
+ Google Maps