fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Lezing met Heleen Bénard voor Aglow in Winschoten

maandag 18 november van 20:00 - 22:00

Op maandag 18 november is er in Winschoten een avond van Aglow met Heleen Bénard, werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover zij spreekt is: Focus op het profetisch Woord. De bijeenkomst wordt gehouden in het gebouw van het Leger des Heils, dr. D. Bosstraat 16 in Winschoten. De aanvang is om 20.00 uur, iedereen is welkom en de toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Focus op het profetische woord
Heleen Bénard: In de Bijbel wordt Israël 1477 keer genoemd, Jeruzalem 802 keer en Sion 157 keer. Als het voor mijn Hemelse Vader zo belangrijk is, wil ik ook voortdurend met Israël bezig zijn. Het is vreugde te ervaren hoe letterlijk het profetische woord vervuld wordt in onze dagen! Gods Volk is in beweging en Gods Woord geeft hoop. Ook al gaat er geen dag voorbij  zonder nieuws over oorlog, geweld, ongerechtigheid. Maar er is ook hoop dat de duisternis plaats maakt voor licht. In het Joodse geloof wordt dat geschenk gesymboliseerd door de sabbatskaars, die stralend licht geeft in je huis waar dan geen duisternis meer is. Wij als vrouwen zijn nodig om in deze verwarrende wereld dat licht toe te laten en laten inzien dat Gods altijddurende inzettingen dat meer dan waard zijn.

Achtergrond spreekster
Vanaf haar 21e werkte Heleen Bénard enkele jaren in Jeruzalem en sinds die tijd is Israël voor haar diep verbonden met Gods Woord. Heleen werkte met haar echtgenoot een aantal jaren in de Graftuin. Ze spreekt al tientallen jaren voor Christenen voor Israel voor vrouwenverenigingen en andere bijeenkomsten.

 

 

Gegevens

Datum:
maandag 18 november
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Woman Aglow Winschoten

Locatie

Leger des Heils, Winschoten
Dr. Bosstraat 16, Winschoten, Nederland
+ Google Maps