fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Seminar met ds. Henk Poot in Groningen (2/3)

dinsdag 4 februari van 20:00 - 22:00

Op dinsdag 4 februari is er in Groningen de tweede studieavond in een serie van drie met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: De profetische boodschap van Jezus geboorte. De laatste avond is op dinsdag 25 februari. De bijeenkomsten vinden plaats in de Immanuelkerk, Overwinningsplein 1 in Groningen. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

De profetische boodschap van Jezus geboorte
De vier evangelisten beginnen elk op hun eigen manier te vertellen over Jezus. Mattheüs begint met een geslachtsregister en Lukas vertelt over engelen, herders en Bethlehem en Johannes doet het nog weer anders. Wat is hun boodschap en hoe zien zij in Jezus de lang beloofde Messias verschijnen, de Zoon van God en de Koning van Israël.

Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Gegevens

Datum:
dinsdag 4 februari
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Christenen voor Israel

Locatie

Immanuelkerk, Groningen
Overwinningsplein 1, Groningen,
+ Google Maps