fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Seminar met ds. Henk Poot in Enschede (3/3)

donderdag 27 februari van 19:30 - 21:30

Op donderdag 27 februari is er in Enschede de laatste studieavond in een serie van drie met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: Jozef, Jezus en Israël. De bijeenkomst vindt plaats in de Bethelkerk, J.H. Boschstraat 30 in Enschede. De aanvang is om 19.30 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Jozef, Jezus en Israël
Vaak is de geschiedenis van Jozef gelezen als het verhaal van de vrome zoon van Jakob die ondanks alles wat hem overkomt, trouw blijft aan zijn geloof. Een prachtig voorbeeld voor ons leven met God. Maar de geschiedenis kan ook gezien worden als een profetie over het leven van Jezus en Gods plan met het volk Israël. In een drietal Bijbellezingen volgen we de geschiedenis van Jozef en kijken gelijk daar dwars doorheen naar de plaats van Jezus en Israël in de Bijbel.

Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

 

Gegevens

Datum:
donderdag 27 februari
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Christenen voor Israel

Locatie

Bethelkerk, Enschede
J.H. Boschstraat 30, Enschede, Nederland
+ Google Maps