fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Seminar met ds. Henk Poot in Emmen (3/3) [AFGELAST]

dinsdag 14 april van 19:30 - 21:30

Let op: in verband met voorzorgsmaatregelen rond verdere verspreiding van het coronavirus gaat deze lezing niet door.

Op dinsdag 14 april is er in Emmen de laatste studieavond in een serie van drie met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: Jezus, Jozef en Israël. De bijeenkomst vindt plaats in de Kapel, Kapelstraat 63 in Emmen. De aanvang is om 19.30 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Jozef, Jezus en Israël
Vaak is de geschiedenis van Jozef gelezen als het verhaal van de vrome zoon van Jakob die ondanks alles wat hem overkomt, trouw blijft aan zijn geloof. Een prachtig voorbeeld voor ons leven met God. Maar de geschiedenis kan ook gezien worden als een profetie over het leven van Jezus en Gods plan met het volk Israël. In een drietal Bijbellezingen volgen we de geschiedenis van Jozef en kijken gelijk daar dwars doorheen naar de plaats van Jezus en Israël in de Bijbel.

Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

 

Gegevens

Datum:
dinsdag 14 april
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Lodewijk Broekman

Locatie

De Kapel, Emmen
Kapelstraat 63, Emmen, Nederland
+ Google Maps