fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met ds. Kees van Velzen in Ouderkerk aan den IJssel

woensdag 19 februari van 19:45 - 21:45

Op woensdag 19 februari is er in Ouderkerk aan den IJssel een studieavond van met ds. Kees van Velzen, spreker voor de stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Het herstel van het koningschap van Israël. Georganiseerd door de Vrienden van Israël in de Krimpenerwaard en de bijeenkomst vindt plaats in Verenigingsgebouw Berea, Dorpsstraat 15 in Ouderkerk aan den IJssel. De aanvang is om 19.45 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Het herstel van het koningschap van Israël
“Dit was de vraag van de discipelen aan de Here Jezus in Hand. 1: Here herstelt Gij in deze tijd het koninkrijk voor Israël? Israël is verstrooid geweest onder alle volken en keert weer terug naar Israël. Het is het enige volk uit de oudheid dat nog steeds bestaat, inclusief taal en tradities. Een teken van Gods onveranderlijke trouw en Zijn almachtig handelen. De Here God vertrouwde dit volk Zijn onfeilbare Woord toe. Onze verlosser en Koning Jezus Christus is Jood uit de Joden, geboren en getogen in Israël. Zijn wederkomst is nabij gekomen en ook het koningschap over Israël komt weer in zicht.”

Achtergrond spreker
Ds. van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen en Lelystad. Hij is een veelgevraagd spreker en spreekt regelmatig voor Christenen voor Israël.

 

Gegevens

Datum:
woensdag 19 februari
Tijd:
19:45 - 21:45
Evenement Categorie:

Organisator

Vrienden van Israël in de Krimpenerwaard

Locatie

Verenigingsgebouw Berea, Ouderkerk aan den IJssel
Dorpsstraat 15, Ouderkerk aan den IJssel, Nederland
+ Google Maps