fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met ds. Henk Poot in Venlo

donderdag 5 maart van 20:00 - 22:00

Op donderdag 5 maart is er in Venlo een studieavond met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: Het geheim van Israël.  De bijeenkomst vindt plaats in de Pinkstergemeente Sion, Vossenerlaan 84 in Venlo-Blerick. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Het geheim van Israël
We beginnen met de ontstaansgeschiedenis van Israël. We horen over de roeping van Abram en de uittocht uit Egypte en het geschenk van de Wet. Israël is niet alleen Gods eerstgeboren zoon, maar ook de knecht des Heren. We gaan in op de prediking van de profeten die worstelen met de ontrouw van Israël, maar die ook vertellen van een hoopvolle toekomst. Hoogtepunt op de weg van God met het Joodse volk is de komst van Christus. Wat is zijn relatie met Israël?

Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Gegevens

Datum:
donderdag 5 maart
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Pinkstergemeente Sion
Telefoon:
077-354 4883

Locatie

Pinkstergemeente Sion, Venlo
Vossenerlaan 84, Venlo, Nederland
+ Google Maps