fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Aglow ochtend met Heleen Bénard in Eindhoven

dinsdag 7 januari 2020 van 09:45 - 11:45

Op dinsdag 7 januari is er in Eindhoven een Aglow ochtend met Heleen Bénard, werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover zij spreekt is: Israël ZIJN kostbaar bezit. De bijeenkomst wordt gehouden in de Fontein, Wegedoornlaan 2-B, in Eindhoven. De aanvang is om 09.45 uur en de toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Israël ZIJN kostbaar bezit
Heleen Bénard: “Het is God die voortdurend Israël bij name noemt. Zo zegt Hij tegen Israël: ‘Je bent een kostbaar bezit en hoog geschat voor Mij. God zegt bijvoorbeeld ook: ‘Jullie zijn Mijn volk en jullie zijn Mijn oogappel’. Heleen: “God zal juichen en zich verheugen over Zijn geliefde volk. Het thema ‘Zijn kostbaar bezit’ komt uitgebreid aan bod in Zefanja 3. Lees het zelf maar vanaf vers 16 hoe God spreekt over Zijn geliefde Israël.”

Achtergrond spreekster
Vanaf haar 21e werkte Heleen Bénard enkele jaren in Jeruzalem en sinds die tijd is Israël voor haar diep verbonden met Gods Woord. Heleen: “In de Bijbel wordt Israël 1477 keer genoemd, Jeruzalem 802 keer en Sion 157 keer. Als het voor mijn Hemelse Vader zo belangrijk is, wil ik ook voortdurend met Israël bezig zijn. Het is vreugde te ervaren hoe letterlijk het profetische woord vervuld wordt in onze dagen!” Ze besluit: “Gods Volk is in beweging. Lezend door de profeten zien we de komst van de Messias naderen. Bezig zijn met Israël is bezig zijn met je toekomst.”

 

Gegevens

Datum:
dinsdag 7 januari 2020
Tijd:
09:45 - 11:45
Evenement Categorie:

Organisator

Aglow Eindhoven
Telefoon:
Conny van Nes

Locatie

De Fontein, Eindhoven
Wegedoornlaan 2-B, Eindhoven, Nederland
+ Google Maps