Laden Evenementen
Activiteit

Bezinningsconcert in Kampen

dinsdag 18 september van 20:00 - 21:30 | Gratis

Op dinsdag 18 september is er in Kampen een bezinningsconcert met Christelijk Regionaal Koor Voices, onder leiding van Jan Quintus Zwart. De overdenking wordt verzorgd door ds. Kees Kant. Het thema is ‘Klein worden voor God’. De avond wordt georganiseerd door Christenen voor Israël in de Bovenkerk, Koornmarkt 28 in Kampen. De aanvang is om 20.00 uur. Toegang is vrij, iedereen is van harte welkom.

Bezinning

Juist in deze tijd waarin onze levens en alle kranten bol staan van oorlogen, conflicten en pijn, is het belangrijk om soms afstand te nemen van de hectiek en stil te staan bij het Woord van God. En dat Woord spreekt over eeuwige trouw, over alles-overwinnende liefde, over Gods prachtige heilsplan met deze wereld. Een vast geloof dat we als christenen met het Joodse volk mogen delen.

Het hele Joodse volk verootmoedigt zich op 19 september tijdens Jom Kippoer, de Grote Verzoendag. In verbondenheid met het Joodse volk roept Christenen voor Israël op om in deze tijd het lijden van al Gods kinderen in een bijeenkomst van bezinning en verootmoediging tot God te brengen. Tijdens het bezinningsconcert zal er voorbede zijn voor Israël en voor de gemeente van Christus in de verdrukking.

Concert

Er is koor- en samenzang met CRK Voices, onder leiding van dirigent Jan Quintus Zwart. Muzikale medewerking is er van Ronald IJmker (orgel), Jan Lenselink (vleugel) en Chloë Elsenaar (viool).

Foto: Jan Amse

Gegevens

Datum:
dinsdag 18 september
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israël
Telefoon:
033-2458824
Website:
https://christenenvoorisrael.nl

Locatie

Bovenkerk, Kampen
Koornmarkt 28, Kampen, Nederland
+ Google Maps