Laden Evenementen
Activiteit

Bijbelstudieweekend met Henk Binnendijk

19 mei van 19:00 - 21 mei van 15:00 | €129 - €159

Van 19-21 mei 2017 ben je van harte welkom op het Bijbelstudieweekend met Henk Binnendijk!

Het wordt weer een weekend vol boeiende Bijbelstudies van Henk Binnendijk. Daarnaast zullen er 3 gastsprekers komen: rabbijn Binyomin Jacobs, ds. Kees van Velzen en ds. Willem Glashouwer. Rabbijn Jacobs is Opperrabbijn in Nederland, vorig jaar gaf hij ook een lezing. Willem Glashouwer is president van Christians for Israel International en spreekt wereldwijd over Gods plan met Israël. En Kees van Velzen was vroeger hoofd Nazorg bij de EO en geeft tegenwoordig talloze lezingen in het hele land. Naast alle lezingen is er natuurlijk ook tijd voor lofprijzing, gezelligheid, maaltijden, kampvuur en meer!

Thema
Het thema van dit weekend is ‘De God van Abraham, Isaak en Israël’. Abraham, die zijn enige zoon wilde offeren. Zoals de God van Abraham dat ook werkelijk deed. Izaäk die zich gewillig wilde laten offeren. Zoals de Zoon van God dat ook werkelijk deed. En Jakob, die Israël werd, Gods volk in wie God Zijn grote plan uitwerkt.

Amerongen
Je bent 19-21 mei van harte welkom in conferentiecentrum de Betteld Amerongen. Hier overnachten we en gebruiken we de maaltijden. De samenkomsten worden gehouden in het tegenover gelegen Zendingsdiaconessenhuis Bethanië in Amerongen.

Overnachten
Je overnacht op een 4-persoonskamer met gedeeld sanitair. Mannen en vrouwen overnachten in verschillende kamers. Als je graag bij iemand op de kamer zou willen slapen, geef dit dan aan op het aanmeldingsformulier. We zullen onze uiterste best doen om aan je verzoek tegemoet te komen. Voor echtparen is er tegen een meerprijs een beperkt aantal 2-persoonskamers beschikbaar.

All-in
Dit is een all-in weekend. Dus wij regelen het eten en drinken. Als je dieetwensen hebt, geef deze dan aan op het aanmeldingsformulier.

Dit weekend is voor personen in de leeftijd van 20-45 jaar. Het is helaas niet mogelijk om je op te geven voor dit weekend als je ouder of jonger bent dan 20-45 jaar.

• Datum: 19-21 mei 2017
• Locatie: De Betteld (Jan van Zutphenweg 5 in Amerongen) en Zendingsdiaconessenhuis Bethanië (Jan van Zutphenweg 4 Amerongen).
• Leeftijd: 20-45 jaar
• Prijs: 129 euro p.p. in een 4-persoonskamer, 159 euro p.p. in een 2-persoonskamer.

Aanmelden is niet meer mogelijk

Details

Start:
19 mei van 19:00
End:
21 mei van 15:00
Cost:
€129 - €159
Evenement Categorie:
Website:
https://christenenvoorisrael.nl/bijbelstudieweekend/

Organisator

Christenen voor Israël
Phone:
033-2458824
Website:
https://christenenvoorisrael.nl

Locatie

De Betteld, Amerongen
Jan van Zutphenweg 5, Amerongen, Nederland
+ Google Maps