fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Cursus Focus op Israël met Peter Pellemans in Hamont-Achel (2/7)

zaterdag 6 juli van 09:30 - 11:30

Op zaterdag 6 juli is er de tweede Focus op Israël studieochtend in een serie van zeven in Hamont-Achel met Peter Pellemans, spreker voor Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Gods verbonden met Israël. De andere data zijn: 20 juli, 3, 17 en 31 augustus en 14 september. De bijeenkomsten vinden plaats in het Christelijk Centrum Hamont, Transistorstraat 1 in Hamont-Achel. De aanvang is steeds om 09.30 uur. Iedereen is van harte welkom! Het cursusgeld bedraagt € 30,- inclusief lesboek. Info 06-4732 5311.

Focus op Israël
Israël staat vaak in de belangstelling en zowel in de Bijbel als in de media en de actualiteit speelt Israël een belangrijke rol. Maar hoe zit dat nu precies? Wat maakt Israël anders dan andere landen en wat maakt het volk Israël anders dan andere volken? Geen wereldrijk is ooit vergaan en weer opgestaan, maar Israël is na bijna 2000 jaar  verstrooit te zijn geweest in alle landen van de wereld, teruggekeerd in het oorspronkelijke land dat door God aan hun voorvaderen was gegeven. Dit wonder van herstel vanaf 1948 werd al bijna 2500 jaar geleden uitgebreid geprofeteerd in Ezechiël hoofdstuk 37 en wij zien dat wonder van de wederopstanding voor onze ogen letterlijk in vervulling gaan. Israël is getransformeerd van een woestijn naar een groen en vruchtbaar land met een groeiende economie. Israël is gewoon een wonder van God.

Achtergrond spreker
Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het Christelijke geloof.

 

Gegevens

Datum:
zaterdag 6 juli
Tijd:
09:30 - 11:30
Evenement Categorie:

Organisator

Christelijk Centrum Hamont

Locatie

Christelijk Centrum Hamont
Transistorstraat 1, Hamont, België
+ Google Maps