fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Cursus Focus op Israël met Peter Pellemans in Hamont-Achel (7/7)

zaterdag 14 september van 09:30 - 11:30

Op zaterdag 14 september is er de laatste Focus op Israël-studieochtend in een serie van zeven in Hamont-Achel met Peter Pellemans van Christenen voor Israël. Het thema is: De Koning van Israël. De bijeenkomst vindt plaats in het Christelijk Centrum Hamont, Transistorstraat 1 in Hamont-Achel. De aanvang is om 09.30 uur. Iedereen is van harte welkom! Het cursusgeld bedraagt € 30,- inclusief lesboek. Info: 06-4732 5311.

Focus op Israël
Israël staat vaak in de belangstelling. Zowel in de Bijbel als in de media en actualiteit speelt Israël een belangrijke rol. Maar hoe zit dat nu precies? Wat maakt Israël anders dan andere landen en wat maakt het volk Israël anders dan andere volken? Geen wereldrijk is ooit vergaan en weer opgestaan, maar Israël is na bijna 2000 jaar verstrooid te zijn geweest in alle landen van de wereld, teruggekeerd in het oorspronkelijke land dat door God aan hun voorvaderen was gegeven. Dit wonder van herstel vanaf 1948 werd al bijna 2500 jaar geleden uitgebreid geprofeteerd in Ezechiël hoofdstuk 37. En wij zien dat wonder van de wederopstanding voor onze ogen letterlijk in vervulling gaan! Israël is getransformeerd van een woestijn naar een groen en vruchtbaar land met een groeiende economie. Israël is gewoon een wonder van God.

Achtergrond spreker
Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het christelijke geloof.

Gegevens

Datum:
zaterdag 14 september
Tijd:
09:30 - 11:30
Evenement Categorie:

Organisator

Christelijk Centrum Hamont

Locatie

Christelijk Centrum Hamont
Transistorstraat 1, Hamont, België
+ Google Maps