fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Dankdienst in Gorinchem voor ’40 jaar Christenen voor Israël’

woensdag 8 januari van 19:30 - 21:15 | Gratis

In 2020 bestaat Christenen voor Israël 40 jaar! Natuurlijk zijn er het hele jaar door feestelijke activiteiten die in het teken staan van dit jubileum, maar op woensdagavond 8 januari beginnen we het jubileumjaar met een dankdienst in de Grote Kerk van Gorinchem.

De dankdienst begint om 19.30 uur en er is vooral heel veel koor- en samenzang. Dat doen we samen met het Holland-Koor en Chr. Gem. Drechtstedenkoor Praise Him. Daarnaast verlenen Jan Lenselink (piano), Chloé Elsenaar (viool) en Gerben Budding (orgel) muzikale medewerking. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Jan Quintus Zwart. Daarnaast houdt ds. Henk Poot een korte overdenking.

Deze dankdienst staat niet alleen in het teken van 40 jaar Christenen voor Israël, maar ook van een ‘wisseling van de wacht’. Pim van der Hoff draagt deze avond de voorzittershamer over aan ds. Frank Heikoop, hervormd predikant in Harmelen en daarnaast vanaf januari dus voorzitter van Christenen voor Israël.

Na afloop van de dankdienst houden we een gezellige receptie. Onder het genot van een hapje en drankje is er gelegenheid om elkaar als vrienden van Israël te ontmoeten en het jubileumjaar feestelijk in te luiden.

Praktische info

  • aanvang: 19.30 uur, kerk open om 18.45 uur
  • locatie: Grote Kerk, Groenmarkt 7 in Gorinchem
  • parkeren: klik hier voor parkeermogelijkheden
  • verwacht einde dankdienst: 21.15 uur
  • verwacht einde receptie: 22:45 uur

Gegevens

Datum:
woensdag 8 januari
Tijd:
19:30 - 21:15
Kosten:
Gratis

Organisator

Christenen voor Israël
Telefoon:
033-2458824
Website:
https://christenenvoorisrael.nl

Locatie

Grote Kerk, Gorinchem
Groenmarkt 7, Gorinchem, Nederland
+ Google Maps