Laden Evenementen

Gerelateerde berichten

Activiteit

Feestelijke Open Dag voor de provincie Flevoland

23 oktober 2017 van 10:45 - 16:30 | Gratis

Op maandag 23 oktober vindt er in het nieuwe Israëlcentrum een feestelijke Open Dag plaats voor inwoners van de provincie Flevoland. Maak samen met provinciegenoten kennis met ons nieuwe gebouw!

Open Dagen

Begin oktober opent het nieuwe Israëlcentrum haar deuren. Het gebouw wordt echt een ontmoetingscentrum en daarom heten we jullie er heel graag welkom! Tijdens deze Open Dag krijgt u een uniek kijkje achter de schermen van het nieuwe Israëlcentrum…

Naast een feestelijk onthaal met gebak en een rondleiding door het nieuwe Israëlcentrum is er tijdens deze Open Dag veel ruimte voor ontmoeting, samenzang, Bijbelstudies, workshops en aandacht voor het Joodse heden en verleden van de provincie Flevoland.

Deze Open Dag is volgeboekt. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk!

Sprekers

De sprekers tijdens deze Open Dag zijn rabbijn Moshe Stiefel en Bijbelleraar Feike ter Velde.

Rabbijn Stiefel
…is verbonden aan de jongste Joodse gemeente van Nederland, namelijk die van Almere. Deze gemeente werd in 1997 opgericht als platform voor de Joodse gemeenschap van de hele provincie Flevoland. Rabbijn Moshe Stiefel en zijn vrouw Channa organiseren allerlei activiteiten voor jong en oud. Tijdens de Open Dag voor de provincie Flevoland vertelt rabbijn Stiefel meer over het Joodse leven in zijn provincie.

Feike ter Velde
…werd bekend van zijn programma’s bij de Evangelische Omroep. Hij is nog steeds actief als spreker en publicist, onder meer voor het tijdschrift Het Zoeklicht. Tijdens deze Open Dag spreekt Ter Velde over het thema ‘De toekomst van Israël’.

 

Aanmelden

 

Deze Open Dag is volgeboekt. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk!

Gegevens

Datum:
23 oktober 2017
Tijd:
10:45 - 16:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Christenen voor Israël
Telefoon:
033-2458824
Website:
https://christenenvoorisrael.nl