Laden Evenementen

Gerelateerde berichten

Activiteit

Feestelijke Open Dag voor de provincie Noord-Holland

24 oktober 2017 van 10:45 - 16:30 | Gratis

Op dinsdag 24 oktober vindt er in het nieuwe Israëlcentrum een feestelijke Open Dag plaats voor inwoners van de provincie Noord-Holland. Maak samen met provinciegenoten kennis met ons nieuwe gebouw!

Open Dagen

Begin oktober opent het nieuwe Israëlcentrum haar deuren. Het gebouw wordt echt een ontmoetingscentrum en daarom heten we jullie er heel graag welkom! Tijdens deze Open Dag krijgt u een uniek kijkje achter de schermen van het nieuwe Israëlcentrum…

Naast een feestelijk onthaal met gebak en een rondleiding door het nieuwe Israëlcentrum is er tijdens deze Open Dag veel ruimte voor ontmoeting, samenzang, Bijbelstudies, workshops en aandacht voor het Joodse heden en verleden van de provincie Noord-Holland.

Deze Open Dag is volgeboekt. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk!

Sprekers

De sprekers tijdens deze Open Dag zijn Ruben Ridderhof, Marianne Glashouwer en Michael Freund.

Ruben Ridderhof
…werkt als redacteur van de krant Israël Aktueel. Daarnaast is deze geboren Noord-Hollander actief als spreker voor Christenen voor Israël. Tijdens de Open Dag van zijn geboorteprovincie spreekt Ruben over het thema ‘Israël: levende profetie’.

Marianne Glashouwer
…werd bekend als omroepster bij de Evangelische Omroep. Tegenwoordig is ze actief als spreekster namens Christenen voor Israël en leidt ze excursies naar belangrijke Joodse plekken in heel Nederland. Eén van de excursies die Marianne leidt is die naar het Corrie ten Boomhuis in Haarlem. Over het leven van Corrie ten Boom en haar inspirerende boodschap die vandaag nog steeds actueel is spreekt Marianne tijdens de Open Dag voor de provincie Noord-Holland.

Michael Freund
…geeft leiding aan Shavei Israel, een organisatie die op zoek gaat naar de verloren stammen van Israël en ze terugbrengt naar het Beloofde Land. Daarnaast is hij columnist voor de Israëlische krant Jerusalem Post. Tijdens de Open Dag voor de provincie Noord-Holland spreekt hij over het thema ‘Het wonder van de terugkeer’.

Bussen

Omdat het ons zo leuk lijkt om jullie in het nieuwe Israëlcentrum te ontmoeten maken we het zo gemakkelijk mogelijk om naar de Open Dagen te komen. Daarom rijdt er op 24 oktober vanuit Noord-Holland een bus naar Nijkerk:

Bus 8 (Noord-Holland) 24 oktober
Opstapplaats Den Helder (vertrek 7.35u, terug om 19.55u) NS Station Zuid, Waterkeringsweg.
Opstapplaats Alkmaar (vertrek 8.25u, terug om 19.05u) P+R Bergermeer, Robonboswseg.
Opstapplaats Haarlem (vertrek 9.05u, terug om 18.20u) Station Spaarnwoude, Woudplein.
Opstapplaats Hilversum (vertrek 10.05u, terug om 17.25u) NS Station Sportpark, Opstap Bushalte Esso, Soestdijkerstraatweg 36.

Meerijden kost €15,- per persoon. Wilt u meereizen met de bus? Geef dit hieronder aan bij uw aanmelding en selecteer vervolgens uw gewenste opstapplaats.

Aanmelden

 

Deze Open Dag is volgeboekt. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk!

Gegevens

Datum:
24 oktober 2017
Tijd:
10:45 - 16:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Christenen voor Israël
Telefoon:
033-2458824
Website:
https://christenenvoorisrael.nl