fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Feestelijke verwenavond in het Israëlcentrum

donderdag 12 december 2019 van 18:00 - 22:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 18:00 on donderdag, repeating until donderdag 19 december 2019

| Gratis

Inspiratie opdoen voor een uniek kerstdiner, oudejaarsfeest of nieuwjaarsborrel? Tijdens de feestelijke verwenavonden in het Israëlcentrum ontdek je hoe je dit jaar een Israëlisch tintje geeft aan de feestmaand. Kom op donderdagavond 19 december ook gezellig langs in het Israëlcentrum en geniet van een avond vol livemuziek, workshops, sfeer en proeverijen!

Na de succesvolle verwenavonden van vorig jaar organiseert het Israël Producten Centrum (IPC) in december weer twee van zulke avonden. “Veel mensen zijn op zoek naar iets speciaals voor tijdens de feestdagen”, zegt Pieter van Oordt van IPC. “Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met onze Israëlische kruiden, sauzen en wijnen zet je in een handomdraai iets unieks op tafel. Onze producten zijn niet alleen lekker, maar je laat je gasten ook op een prettige manier kennismaken met Israël.”

Tijdens de verwenavonden kun je alvast letterlijk een voorproefje nemen op al het lekkers dat Israël te bieden heeft. Naast bijvoorbeeld zelfgemaakte kruidendips gaan ook de flessen Israëlische wijn open. Ook wie nog op zoek is naar een mooi cadeau of tafelversiering kan inspiratie opdoen tijdens de verwenavonden. Heel toepasselijk in dat geval is het assortiment aan houtsnijwerk, dat gemaakt is door christen-Arabieren uit Bethlehem.

Wat is er verder te doen?

  • Bijbelstudie van ds. Henk Poot over ‘Kerst en Israël’, waarin hij verrassende nieuwe inzichten deelt over het bekende Kerstverhaal
  • een workshop kerstknutselen met stro
  • lekkere hapjes proeven, gemaakt met producten uit de Israëlwinkel
  • genieten van live muziek
  • voor elke betalende klant is er een Israël-goodiebag!

Gegevens

Datum:
donderdag 12 december 2019
Tijd:
18:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Israël Producten Centrum
Telefoon:
033-2458814
Website:
www.israelwinkel.nl

Locatie

Israëlcentrum, Nijkerk
Henri Nouwenstraat 34, Nijkerk, 3863HV Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
033-2348824