Laden Evenementen

Gerelateerde berichten

Activiteit

Guy Cohen spreekt voor Pillar of Fire in Den Haag

18 mei van 20:00 - 22:00

Op donderdag 18 mei spreekt Guy Cohen, voorganger van de messiaanse gemeente Katsir Asher (oogst van Asher) in Akko. De naam van de gemeente is genoemd naar de stam Aser die hier vroeger woonde (Richt. 1:31). De locatie is Pillar of Fire, Kerketuinenweg 10 in Den Haag. De aanvang is om 20.00 uur, deur open voor koffie/thee 19.30 uur. Met Livestreaming.

Guy werd geboren in Akko als kleinzoon van een sefardische rabbijn. Van moeders kant stamt hij af van een Joods-Levitisch geslacht uit Jemen, en van vaders kant van een geslacht van Sefardische Joden uit de stam Juda.

In het decembernummer van Israël Gemeentenieuws (van CGI, Comité Gemeentehulp Israël) verscheen een artikel over Guy Cohen en de gemeente. Daarin staat het ook het bijzondere getuigenis van Guy over hoe hij tot geloof kwam. Als gemeente zijn ze actief voor de hele samenleving. Ze helpen de armen met voedsel en kleding, en hebben in hun gebouw ook een afdeling van de pro-life organisatie Be’ad Chaim. (vergelijkbaar met Schreeuw om Leven) Vijf jaar geleden begonnen ze met buitenschoolse activiteiten voor de kinderen van de gemeente. Hun droom gaat echter verder en ze willen heel graag een multifunctioneel centrum opzetten waar nog veel meer kinderen kunnen komen.

Details

Date:
18 mei
Time:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Event Tags:

Organisator

Pillar of Fire
Website:
www.pillaroffire.nl

Locatie

Pillar of Fire
Kerketuinenweg 10 , Den Haag, 2517KJ Nederland
+ Google Maps
Phone:
0649077552