fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Israël Thema Talks met Chaim Silberstein en Simon Soesan

woensdag 30 oktober van 17:00 - 21:00 | €10,

Christenen voor Israël organiseert weer een hele nieuwe serie van de Israël Thema Talks! 

Het programma op deze laatste studiedag:


17.00 uur | Chaim Silberstein: Waar blijft de vrede van Jeruzalem?*
Jeruzalem betekent ‘stad van vrede’. Maar wat is er vandaag te zien van die vrede? Voor Chaim Silberstein is die vraag moeilijk te beantwoorden sinds hij bij een terreuraanslag een kleinkind verloor. Toch gelooft hij in de toekomst van een vredig Jeruzalem, al is daar volgens hem wel een radicale omslag in het denken van veel mensen voor nodig.* lezing in het Engels, vertaling naar het Nederlands aanwezig19.30 uur | Simon Soesan: Patatje vrede – over leven in Israël
Simon Soesan werd geboren in Nederland maar maakte in 1973 alija naar Israël, waar hij zijn eigen sales- en marketingbureau had. Soesan is bekend als columnist van onder meer NRC, Reformatorisch Dagblad en Israël Aktueel. Daarnaast verschenen van zijn hand enkele boeken, waarbij hij zich laat inspireren door zijn vriendschappen met joden, moslims en christenen. De meest opmerkelijke verhalen en ontmoetingen deelt hij tijdens deze Thema Talk.

Locatie

De Israël Thema Talks vinden plaats in het Israëlcentrum, aan de Henri Nouwenstraat 34 in Nijkerk. Goed bereikbaar (via afslag 8a van de A28, of NS-station Nijkerk) en parkeren is gratis.

Kijk voor het hele programma op cvi.nl/thematalks!

Aanmelden

Meedoen aan de Israël Thema Talks kost €10,- per studiedag of volg alle Thema Talks voor €40,- (i.p.v. €50,-). Aanmelden kan via onderstaand formulier:


  • Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op cvi.nl/privacy.

     

Gegevens

Datum:
woensdag 30 oktober
Tijd:
17:00 - 21:00
Kosten:
€10,
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israël
Telefoon:
033-2458824
Website:
https://christenenvoorisrael.nl

Locatie

Israelcentrum, Nijkerk
Henri Nouwenstraat 34, Nijkerk, 3863HV Nederland
+ Google Maps