fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Israël Thema Talks met Els van Diggele en Otto de Bruijne

zaterdag 12 oktober van 10:30 - 14:30 | €10,

Christenen voor Israël organiseert weer een hele nieuwe serie van de Israël Thema Talks! 

Het programma op deze derde studiedag:


10.30 uur | Els van Diggele: De misleidingsindustrie
In haar boek ‘We haten elkaar meer dan de Joden’ schreef Els van Diggele over de verdeeldheid onder Palestijnen. Voor haar nieuwste boek (‘De misleidingsindustrie’) ging Els van Diggele op zoek naar het antwoord op de vraag waarom Nederlandse media zo’n eenzijdig beeld weergeven van het Israëlisch-Palestijnse conflict. In deze Thema Talk doet Els een boekje open over haar ontluisterende ontdekkingen.13.00 uur | Otto de Bruijne: Israël: écht kunst
Kunstenaar en spreker Otto de Bruijne verdiept zich al jarenlang in Joodse kunst en cultuur. Dat is terug te zien in zijn schilderijen, waarmee hij ook exposeerde in het Israëlcentrum. Otto boeit zijn publiek met een verhalende manier van vertellen en neemt mensen graag in woord en beeld mee in symboliek en kunst over Israël en het jodendom.

Locatie

De Israël Thema Talks vinden plaats in het Israëlcentrum, aan de Henri Nouwenstraat 34 in Nijkerk. Goed bereikbaar (via afslag 8a van de A28, of NS-station Nijkerk) en parkeren is gratis.

Kijk voor het hele programma op cvi.nl/thematalks!

Aanmelden

Meedoen aan de Israël Thema Talks kost €10,- per studiedag of volg alle Thema Talks voor €40,- (i.p.v. €50,-). Aanmelden kan via onderstaand formulier:


  • Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op cvi.nl/privacy.

     

Gegevens

Datum:
zaterdag 12 oktober
Tijd:
10:30 - 14:30
Kosten:
€10,
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israël
Telefoon:
033-2458824
Website:
https://christenenvoorisrael.nl

Locatie

Israëlcentrum, Nijkerk
Henri Nouwenstraat 34, Nijkerk, 3863HV Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
033-2348824