fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Israël Thema Talks met Nati Rom en Elad Zigler

woensdag 18 september van 17:00 - 21:00 | €10,

Christenen voor Israël organiseert weer een hele nieuwe serie van de Israël Thema Talks! 

Het programma op deze tweede studiedag:


17.00 uur | Nati Rom: Wat maakt Judea en Samaria zo belangrijk?*
Judea en Samaria, de ‘Westelijke Jordaanoever’, ‘bezet gebied’. Een klein gebied dat in het middelpunt van internationale discussies staat. Maar wat maakt dit stukje land nou zo belangrijk? Wat gebeurt er in het dagelijks leven in Judea en Samaria? Nati Rom deelt in zijn Thema Talk nieuwsfeiten die de meeste media nooit zullen delen.

* lezing in het Engels, vertaling naar het Nederlands aanwezig19.30 uur | Elad Zigler: De vijf grootste verschillen tussen Nederland en Israël
Elad groeide op in Nederland maar maakte een paar jaar geleden ‘alija’: hij woont nu in Israël. Als er iemand weet wat de verschillen tussen Nederland en Israël zijn, dan is hij dat. De vijf grootste verschillen deelt hij met u tijdens deze Thema Talk. Eén verschil verklapt hij alvast: de manier waarop de landen in het nieuws komen, en ook hoe Elad namens StandWithUs probeert iets te doen tegen de oneindige stroom nepnieuws over Israël.

Locatie

De Israël Thema Talks vinden plaats in het Israëlcentrum, aan de Henri Nouwenstraat 34 in Nijkerk. Goed bereikbaar (via afslag 8a van de A28, of NS-station Nijkerk) en parkeren is gratis.

Kijk voor het hele programma op cvi.nl/thematalks!

Aanmelden

Meedoen aan de Israël Thema Talks kost €10,- per studiedag of volg alle Thema Talks voor €40,- (i.p.v. €50,-). Aanmelden kan via onderstaand formulier:


  • Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op cvi.nl/privacy.

     

Gegevens

Datum:
woensdag 18 september
Tijd:
17:00 - 21:00
Kosten:
€10,
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israël
Telefoon:
033-2458824
Website:
https://christenenvoorisrael.nl

Locatie

Israelcentrum, Nijkerk
Henri Nouwenstraat 34, Nijkerk, 3863HV Nederland
+ Google Maps