fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Israël Thema Talks met Willem Ouweneel en Peter Pellemans

woensdag 16 oktober van 17:00 - 21:00 | €10,

Christenen voor Israël organiseert weer een hele nieuwe serie van de Israël Thema Talks! 

Het programma op deze vierde studiedag:


17.00 uur | Willem Ouweneel: De acht bergen van Jezus in Israël
De hoogtepunten van Jezus’ leven, en vooral van Zijn gebedsleven, zijn nauw verbonden met acht bergen in Israël. Ze spelen ook een rol in de geschiedenis van Israël, zoals Moria. De ‘bergen van Israel’ zijn daarnaast typerend voor Ezechiël; ze spelen een rol in de eindtijd. In zijn Thema Talk vertelt Willem Ouweneel aan de hand van illustraties om welke bergen het gaat en wat ze zo belangrijk maakt.19.30 uur | Peter Pellemans: Geworteld in Israël
De vervangingstheologie heeft ons eeuwen anders doen geloven, maar als we de Bijbel eerlijk bestuderen komen we erachter dat deze een Joods karakter heeft. Waar liggen onze wortels, onze oorsprong en onze hoop? Peter Pellemans deelt inspirerende inzichten tijdens zijn Thema Talk.

Locatie

De Israël Thema Talks vinden plaats in het Israëlcentrum, aan de Henri Nouwenstraat 34 in Nijkerk. Goed bereikbaar (via afslag 8a van de A28, of NS-station Nijkerk) en parkeren is gratis.

Kijk voor het hele programma op cvi.nl/thematalks!

Aanmelden

Meedoen aan de Israël Thema Talks kost €10,- per studiedag of volg alle Thema Talks voor €40,- (i.p.v. €50,-). Aanmelden kan via onderstaand formulier:


  • Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op cvi.nl/privacy.

     

Gegevens

Datum:
woensdag 16 oktober
Tijd:
17:00 - 21:00
Kosten:
€10,
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israël
Telefoon:
033-2458824
Website:
https://christenenvoorisrael.nl

Locatie

Israelcentrum, Nijkerk
Henri Nouwenstraat 34, Nijkerk, 3863HV Nederland
+ Google Maps