fbpx
Laden Evenementen
  • Conferentiecentrum 't Vierhouterbos in Vierhouten.
Activiteit

Israëlweekend in Vierhouten

vrijdag 15 maart van 17:00 - zondag 17 maart van 16:00

Ontspannen en verdiepen in een gezellige, sfeervolle setting in het prachtige Vierhouten op de Veluwe. Van 15 t/m 17 maart kunt u weer deelnemen aan een conferentie voor mensen die dieper willen stilstaan bij wat de Bijbel leert over Israël.

Gun uzelf een inspirerend, leerzaam weekend op de mooie Veluwe in het gastvrije hotel ’t Vierhouterbos. Geniet van het programma en van de uitstekende verzorging.

We hebben weer een bijzonder programma voor u samengesteld. We beginnen het weekend vrijdag met een heerlijk Sjabbatsdiner. Zaterdag spreekt ds. Kees Kant over de vervangingstheologie en het antisemitisme binnen de kerken. Hoe heeft het anti-Joodse denken zich ontwikkeld vanaf de vroege kerk tot vandaag?” In de middag neemt hij ons mee door de geschiedenis als het gaat over de vraag waarom Joden moeite hebben om te geloven in Jezus als hun Messias. Zaterdagavond vertonen we de film The Book of Daniel. Zondag spreekt Peter Pellemans over ‘Vervulling van profetie in deze tijd’ en hij sluit ‘s middags af met het onderwerp ‘Waarom Jeruzalem?’

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN AANMELDING

Gegevens

Begin:
vrijdag 15 maart van 17:00
Einde:
zondag 17 maart van 16:00
Evenement Categorie:
Website:
https://christenenvoorisrael.nl/israelweekend/

Organisator

Christenen voor Israël
Telefoon:
033-2458824
Website:
https://christenenvoorisrael.nl

Locatie

Conferentiehotel ‘t Vierhouterbos, Vierhouten
Nunspeterweg 30, Vierhouten, Nederland
+ Google Maps