fbpx
Laden Evenementen
  • Dirigent Jan Quintus Zwart - Foto: Fotografie Gertenbach
Activiteit

Jubileumconcert in De Doelen

zaterdag 26 oktober van 20:00 - 22:00 | €29,50

In 1984 werd Jan Quintus Zwart benoemd tot dirigent van de Chr. Gem. Zangver. Looft den Heer te Notter. Ter gelegenheid van zijn 35-jarig dirigentenjubileum vindt er op zaterdag 26 oktober een groots jubileumconcert plaats in De Doelen te Rotterdam, in samenwerking met Christenen voor Israël.

Dit concert is met medewerking van al zijn koren waaronder ook het koor uit Notter (bijna 1.000 koorleden) waaraan Jan Quintus al jarenlang leiding geeft. Daarnaast is Jan Quintus 25 jaar betrokken bij Het Holland-Koor. Ook het Hineni Symfonie Orkest verleent haar medewerking, evenals diverse solisten waaronder Chloë Elsenaar (viool), André van Vliet (piano), Ronald IJmker (orgel) en Noortje van Middelkoop (panfluit).

Naast koor- en samenzang zal ds. Kees van Velzen de meditatie verzorgen en zal er aandacht zijn voor het Jaffa Instituut waarvoor gecollecteerd zal worden.

Jaffa Instituut

Het Jaffa Instituut zet zich al vele jaren in voor kansarme kinderen in Israël. Kinderen die uit een thuissituatie komen waar de ouders verslaafd, in de prostitutie of in de gevangenis zitten, en ook kinderen van immigranten die moeite hebben met integratie in Israël. Zij bieden onder andere intensieve naschoolse opvang, maar ook een dagelijkse warme maaltijd, psychologische bijstand, therapie, huiswerkbegeleiding en bijscholing. Hiermee krijgen de kinderen weer hoop en perspectief.

Praktische informatie

Het concert vindt plaats op zaterdag 26 oktober in De Doelen, Schouwburgplein 50 in Rotterdam. De aanvang is om 20.00 uur en het concert zal rond 22.00 uur afgelopen zijn. Er is geen pauze.

Kaartverkoop

Voorverkoop via de koorleden t/m 15 september 2019 (€ 25,-). Kaartverkoop via De Doelen: dedoelen.nl (€ 29,50).

Poster

Bekijk hier de poster van dit jubileumconcert.

Gegevens

Datum:
zaterdag 26 oktober
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€29,50
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israël
Telefoon:
033-2458824
Website:
https://christenenvoorisrael.nl

Locatie

De Doelen Rotterdam
Schouwburgplein 50, Rotterdam, 3012 CL Nederland
+ Google Maps