fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Jubileumconcert in Noordwijk: ‘Verbonden met Israël’ [AFGELAST]

donderdag 2 april van 20:00 - 22:00 | €5

Vanwege het tijdelijke verbod op evenementen kan de concerttour ‘Verbonden met Israël geen doorgang vinden… Heb je al een kaartje gekocht? Je ontvangt hierover zo snel mogelijk bericht van ons. 

In 2020 bestaat Christenen voor Israël 40 jaar! Daarom organiseren we op donderdag 2 april een jubileumconcert in Noordwijk. Het concert begint om 20.00 uur en vindt plaats in de Oude Jeroenskerk aan de Voorstraat 44. Entreekaarten kosten maar €5,- (inclusief pauzedrankje). 

Programma
De muziek wordt verzorgd door een uniek duo: Marcel van der Poel en Gilad Nezer. De één is een Nederlandse christen, de ander een Joodse Israëli. Samen brengen ze de mooiste Israëlische muziek: soms met een lach en soms met een traan.

De spreker(s) maken we binnenkort bekend!

Thema
Het thema van dit jubileumconcert is ‘Verbonden met Israël’. Als Christenen voor Israël zijn we al 40 jaar lang verbonden met Israël. En dat komt dan weer door de verbonden die God heeft gesloten met Israël. Deze verbondenheid met Israël vieren we met een unieke avond met muziek en sprekers.

Tijdens de concerttour ‘Verbonden met Israël’ sluiten we aan bij een aantal Israëlische feestdagen. De avond in Noordwijk staat in het teken van Yom HaAliyah, de dag dat Israël stilstaat bij het wonder van de alija; de terugkeer van het Joodse volk naar het land Israël.

Bestel kaarten

Kaarten bestellen is helaas niet meer mogelijk.

Gegevens

Datum:
donderdag 2 april
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Website:
https://christenenvoorisrael.nl/verbonden/

Organisator

Christenen voor Israël
Telefoon:
033-2458824
Website:
https://christenenvoorisrael.nl

Locatie

Oude Jeroenskerk, Noordwijk
Voorstraat 44, Noordwijk, Nederland
+ Google Maps