fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Koor- en samenzangavond in Zeist

woensdag 9 oktober van 20:00 - 22:00

Komt u ook op woensdag 9 oktober naar de koor- en samenzangavond in Zeist? Deze zangavond wordt gehouden in de Christelijk Gereformeerde Kerk, Bergweg 32 in Zeist en heeft als thema: Gods trouw aan Israël. Aanvang is om 20.00 uur. 

De zangavond wordt geopend door ds. J. Hoefnagel en de muzikale medewerking wordt verleend door het Christelijk Gemengd Koor Jaäzanja uit Woudenberg o.l.v. Martin Verhagen. De organist is Gert-Jan Westerhof en de meditatie wordt verzorgd door ds. Henk Poot. Iedereen is van harte welkom en de toegang is vrij. Er is er gelegenheid om producten uit Israël te kopen en er zal een boekentafel zijn.

Christelijk Gemengd Koor Jaäzanja
Jaäzanja is een christelijk gemengd koor opgericht voor een brede groep zangers. Het koor heeft zijn oorsprong binnen de Hersteld hervormde gemeente van Woudenberg. Het repertoire bestaat voornamelijk uit Psalmberijmingen en Geestelijke liederen van zowel oude als nieuwe componisten. Het koor repeteert elke 2 weken op dinsdag en heeft altijd ruimte voor nieuwe enthousiaste leden.

Gegevens

Datum:
woensdag 9 oktober
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

Christelijk Gereformeerde Kerk, Zeist
Bergweg 32, Zeist, Nederland
+ Google Maps