Laden Evenementen
Activiteit

Koor en samenzangavond Zingen voor Israël in Ermelo

zaterdag 21 april van 19:30 - 21:30 | Gratis

Onder het motto “Zingen voor Israël” organiseert de Stichting Christenen voor Israël te Nijkerk een koor- en samenzangavond op zaterdag  21 april 2018 in de Nieuwe kerk,  Horsterweg 40 in Ermelo. De avond begint om 19.30 uur, maar vanaf 19.15 uur is er al samenzang.

Muzikale medewerking wordt verleend door het Christelijk Gemengd  Koor  “Viva Vox” uit Elspeet onder leiding van Evert van de Veen en door het Christelijk  Mannenkoor “Laudate” uit Barneveld.  Dit  laatstgenoemde koor staat sinds kort onder leiding van Ineke Bos-Strootman. De bekende organist Bert Elbertsen zal de koren begeleiden, maar ook de samenzang. Naast koorzang zal er namelijk veel samenzang zijn. Aniek van Oostrom bespeelt hierbij de panfluit.

De avond wordt geopend door  ds. P. A Verbaan. Ds. J. de Vreugd, die nauw betrokken is bij het werk van Christenen voor Israël, zal een meditatie houden. Iedereen is van harte welkom. De toegang is vrij, wel zal er een collecte worden gehouden voor het project “Breng de Joden thuis”. Er is bovendien gelegenheid om producten uit Israël te kopen. Ook zal er een boekentafel zijn.

Gegevens

Datum:
zaterdag 21 april
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

Nieuwe Kerk, Ermelo
Horsterweg 40, Ermelo, Nederland
+ Google Maps