Laden Evenementen
Activiteit

Koor en samenzangavond Zingen voor Israël in Genemuiden

vrijdag 20 april van 19:30 - 21:30

Op vrijdag 20 april 2018 organiseert de Stichting Christenen voor Israël te Nijkerk in samenwerking met de werkgroep Israël van de Hervormde Kerk in Genemuiden een koor- en samenzangavond. De avond wordt gehouden in de  Hervormde Kerk, Kerkplein 1 in Genemuiden onder het motto “Zingen voor Israël”. Aanvang: 19.30 maar  vanaf  19.15  uur zal er al samenzang zijn.

Muzikale medewerking wordt verleend door het Christelijk Gemengd Koor “Shalom “ uit IJsselmuiden en door Kinderkoor “De Blijde Stem” uit Urk. Beide koren staan onder leiding van Minne Veldman. Ook Clarissa (zang) Joanne (piano) en Inge Margriet (viool) van der Weerd verlenen hun medewerking. Harry Hamer zal het orgel bespelen, zowel bij de koorzang als bij de samenzang. Naast koorzang zal er namelijk veel samenzang zijn.

De avond wordt geopend door ds. W.G. Hulsman. De meditatie wordt verzorgd door ds. H. Poot Iedereen is van harte welkom. De toegang is vrij. Wel zal er een collecte worden gehouden, bestemd voor het project “Breng de Joden thuis”. Bovendien is er gelegenheid om producten uit Israël te kopen en zal er een (kleine) boekentafel zijn.

Gegevens

Datum:
vrijdag 20 april
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

Hervormde Kerk, Genemuiden
Kerkplein 1, Genemuiden,
+ Google Maps