Laden Evenementen
Activiteit

Koor en samenzangavond Zingen voor Israël in Groningen

woensdag 18 april van 20:00 - 22:00

Op woensdag 18 april 2018 organiseert de Stichting Christenen voor Israël te Nijkerk een koor- en samenzangavond in Groningen, in de Immanuëlkerk, Overwinningsplein 1. De avond wordt gehouden onder het motto “Zingen voor Israël” en begint om 20.00 uur. Vanaf 19.45 uur zal er echter al samenzang zijn.

Muzikale medewerking wordt verleend door het Gereformeerd Groninger  Mannenkoor  onder leiding van Jaring de Braak en door het Interkerkelijk koor “Testify” uit Leek. Dit koor staat  onder leiding van Gerard van Beijeren en wordt op piano begeleid door Eddy Muntendam. De organist Jaap de Kok begeleidt het Gereformeerd Groninger Mannenkoor en de samenzang. Naast koorzang zal er namelijk ook veel samenzang zijn. Yvonne Galama zal hierbij de trompet bespelen. Duo Stradivari verleent eveneens medewerking. Dit duo bestaat uit Vlad Larionov, piano en Astrid Gordijn, viool.

De avond wordt geopend door  de heer Michel van Heijningen. Ds. Willem J.J. Glashouwer zal een korte meditatie houden. Iedereen is van harte welkom. De toegang is vrij, wel zal er een collecte worden gehouden voor het internationale werk van Christenen voor Israël waar ds. Glashouwer nauw bij betrokken is. Bovendien  is er gelegenheid om producten uit Israël te kopen en er zal een (kleine) boekentafel zijn.

 

Gegevens

Datum:
woensdag 18 april
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

Immanuelkerk, Groningen
Overwinningsplein 1, Groningen,
+ Google Maps