fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Lezing door Anemone Rüger in Nijkerk

vrijdag 4 oktober van 20:00 - 21:30 | Gratis

Op vrijdag 4 oktober verzorgt Anemone Rüger een avond in het Israëlcentrum, over het werk van Christenen voor Israël onder Holocaustoverlevenden in Oekraïne. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Anemone Rüger is werkzaam voor Christenen voor Israël in Duitsland en Oekraïne. Zij bezoekt Joodse ouderen in Oekraïne, van wie veel de Holocaust overleefden. Tijdens deze avond geeft Anemone onder meer een update over het sponsorproject waarmee Christenen voor Israël Joodse ouderen in Oekraïne voorziet van voedselpakketten en medicijnen. Anemone maakt aan de hand van foto’s en video’s duidelijk hoe het sponsorproject het leed van veel Holocaustoverlevenden en andere Joodse ouderen verzacht.

Deze lezing is heel goed te combineren met een bezoek aan de audiovisuele tentoonstelling ‘De oorlog vergeet ik nooit meer’, waarin twintig overlevenden van de Holocaust uit Oekraïne hun verhaal delen. Klik hier voor meer informatie over deze tentoonstelling. Speciaal voor deze avond zal deze tentoonstelling vanaf 18.30 uur geopend zijn.

Aanmelden voor deze avond is gratis, maar wel verplicht. Dit kan hieronder.


Anemone in actie in Oekraïne


  • Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op cvi.nl/privacy.

     

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegevens

Datum:
vrijdag 4 oktober
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israël
Telefoon:
033-2458824
Website:
https://christenenvoorisrael.nl

Locatie

Israelcentrum, Nijkerk
Henri Nouwenstraat 34, Nijkerk, 3863HV Nederland
+ Google Maps