fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Lezing door Danielle Mor in Nijkerk

maandag 19 november 2018 van 20:00 | Gratis

Danielle Mor spreekt op maandag 19 november in het Israëlcentrum, Henri Nouwenstraat 34 in Nijkerk. De aanvang is om 20.00 uur. Toegang is gratis. Thema: Het wonder van de geschiedenis van Israël.

”Israël is een wonder. Het Joodse volk heeft tweeduizend jaar in ballingschap geleefd. Het heeft moeiten en vervolging doorstaan en is toch blijven hopen, bouwen en bidden dat het op een dag terug zou mogen keren naar het beloofde land.”

”Er is een bedoeling, een plan met onze terugkeer naar het land,” zegt Danielle Mor, vicepresident bij het Joods Agentschap in Israël. Het Joods Agentschap werkt aan de versterking van de staat Israël door de alija te faciliteren, door Joden verspreid over de wereld te inspireren en onderwijzen over Israël en internationale connecties te leggen. Daarnaast vangt het Joods Agentschap nieuwe immigranten in Israël op en ondersteunt het zwakke groepen in de Israëlische samenleving.

Danielle’s doel? ”Om een sterk Israël te bouwen met een krachtig Joods volk dat vol hoop is voor de toekomst, op wat ons beloofd is in de Bijbel.” Hier zet Danielle zich met volle inzet voor in en ze spreekt regelmatig over de hele wereld met veel passie over het wonder van Israël.

De Israëlwinkel is ‘s avonds geopend van 19.00-20.00 uur.

Gegevens

Datum:
maandag 19 november 2018
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israël
Telefoon:
033-2458824
Website:
https://christenenvoorisrael.nl

Locatie

Israelcentrum, Nijkerk
Henri Nouwenstraat 34, Nijkerk, 3863HV Nederland
+ Google Maps