fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Lezing door ds. Henk Poot in Nijkerk

zaterdag 25 mei van 15:00 - 16:00 | Gratis

De zomertentoonstelling ‘Expeditie Israël’ staat in het teken van belangrijke Bijbelse plekken. Het Bijbelse hartland Judea en Samaria herbergt veel van die plekken, zoals Bethlehem, Jericho en Hebron. Ds. Henk Poot bezoekt dit gebied regelmatig en weet dan ook veel van de achtergronden. Tijdens een lezing op zaterdag 25 mei om 15.00 uur in het Israëlcentrum geeft ds. Poot extra verdieping bij de tentoonstelling.

Ds. Poot neemt u tijdens de lezing mee op reis door Judea en Samaria, de historische en profetische kern van Israël. Hij geeft u inzichten die u niet zult vinden in de media, die het maar wat vaak over dit gebied hebben. U leert over het verleden, heden en de toekomst van het Bijbelse hartland.

Uiteraard is de lezing goed te combineren met een bezoek aan de tentoonstelling. Aanmelden is gratis, maar wel verplicht en kan via onderstaand formulier of bel 033 245 88 24.

Aanmelden


  • Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op cvi.nl/privacy.

     

Gegevens

Datum:
zaterdag 25 mei
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Christenen voor Israël
Telefoon:
033-2458824
Website:
https://christenenvoorisrael.nl

Locatie

Israelcentrum, Nijkerk
Henri Nouwenstraat 34, Nijkerk, 3863HV Nederland
+ Google Maps