Laden Evenementen

Gerelateerde berichten

Activiteit

Lezing met Marianne Glashouwer in Veenendaal

woensdag 10 januari van 09:30 - 11:30

Op woensdag 10 januari is er in Veenendaal een lezing met Marianne Glashouwer, werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover zij spreekt is: Rust vinden bij God in deze drukke wereld. De bijeenkomst vindt plaats in de Sionskerk, Adriaen van Ostadelaan 78 in Veenendaal. De aanvang is om 09.30 uur en de toegang is gratis.

Rust vinden bij God in deze drukke wereld
We hebben het tegenwoordig allemaal druk, druk, druk. Met ons gezin, ons werk, thuis, in kerk of maatschappij. We worden voortgejaagd door de klok. Zelfs als we met pensioen zijn, dan zijn we soms nog drukker dan daarvoor! En het is meestal ook heel goed werk dat we doen. We doen het voor God, voor de kerk, ons gezin, de school van onze kinderen, vrijwilligerswerk. Maar móeten wij dat allemaal wel doen? Soms mogen we ook wel eens ‘nee’ zeggen als er een beroep op ons gedaan wordt. We kúnnen niet alles en we hóeven ook niet alles. In elke situatie van ons leven mogen we eerst aan God vragen wat Hij wil dat we doen.

Achtergrond spreekster
Marianne Glashouwer was werkzaam bij de Evangelische Omroep. Ze is getrouwd met ds. Willem Glashouwer, internationaal voorzitter van Christenen voor Israël. Evenals haar man is ze al vele jaren betrokken bij het werk van Christenen voor Israël om solidariteit met het Joodse volk te betuigen. Ze spreekt regelmatig in binnen- en buitenland. Ook organiseert ze excursies naar het Corrie ten Boomhuis in Haarlem en naar synagogen in heel Nederland, evenals vrouwenreizen naar Antwerpen, Berlijn en Israël.

 

Gegevens

Datum:
woensdag 10 januari
Tijd:
09:30 - 11:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Sionskerk
Telefoon:
Eindhoven
Website:
Riet Mackaay

Locatie

Sionskerk
Adriaen van Ostadelaan 78, Veenendaal,
+ Google Maps