Laden Evenementen

Gerelateerde berichten

Activiteit

Lezing met Hava en David Levene in Nijkerk

maandag 18 juni van 19:30 - 21:30

Op maandag 18 juni spreken Hava en David Levene op uitnodiging van Christenen voor Israël in het Israëlcentrum, aan de Henri Nouwenstraat 34 in Nijkerk. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Het echtpaar Levene is betrokken bij Neve Michael, een opvanghuis voor kansarme Israëlische jongeren. Deze zomer wonen Hava en David vijftig jaar in Israël. Het thema van de lezingen is dan ook: ‘50 jaar in Israël – vier het leven!’. De Levene’s spreken over hoe zij zelf hun plekje hebben weten te vinden in de Israëlische samenleving, en hoe zij zich al jarenlang inzetten om dat ook te realiseren voor kwetsbare jongeren in Israël. Het wordt een bijzondere bijeenkomst waarbij u een uniek inkijkje krijgt in de vele kanten van het dagelijks leven in Israël.

De lezing is gratis te bezoeken en aanmelden is niet nodig. Hava en David spreken in het Engels, maar er is vertaling naar het Nederlands. Van harte welkom om het bijzondere echtpaar Levene te ontmoeten op deze inspirerende avond!

Let op: vanaf 18.30 uur is het Israëlcentrum al geopend zodat u ook de zomertentoonstelling Wereldwonder Israël kunt bezoeken!

Gegevens

Datum:
maandag 18 juni
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Christenen voor Israel

Locatie

Israelcentrum, Nijkerk
Henri Nouwenstraat 34, Nijkerk,
+ Google Maps