fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Lezing met Marianne Glashouwer in Benschop

dinsdag 20 november 2018 van 14:30 - 16:30

Op dinsdag 20 november is er in Benschop een Lezing voor 65 plussers met Marianne Glashouwer, werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover zij spreekt is: Rust vinden in God. De bijeenkomst vindt plaats in het Kerkelijk Centrum Maranatha, Dorp 208 in Benschop. De aanvang is om 14.30 uur en de toegang is gratis.

Rust vinden in God
We hebben het tegenwoordig allemaal druk, druk, druk. Met ons gezin, ons werk, thuis, in kerk of maatschappij. We worden voortgejaagd door de klok. Zelfs als we met pensioen zijn, dan zijn we soms nog drukker dan daarvoor! En het is meestal ook heel goed werk dat we doen. We doen het voor God, voor de kerk, ons gezin, de school van onze kinderen, vrijwilligerswerk. Maar móeten wij dat allemaal wel doen? Soms mogen we ook wel eens ‘nee’ zeggen als er een beroep op ons gedaan wordt. We kúnnen niet alles en we hóeven ook niet alles. In elke situatie van ons leven mogen we eerst aan God vragen wat Hij wil dat we doen.

Achtergrond spreekster
Marianne Glashouwer was werkzaam bij de Evangelische Omroep. Ze is getrouwd met ds. Willem Glashouwer, internationaal voorzitter van Christenen voor Israël. Evenals haar man is ze al vele jaren betrokken bij het werk van Christenen voor Israël om solidariteit met het Joodse volk te betuigen. Ze spreekt regelmatig in binnen- en buitenland. Ook organiseert ze excursies naar het Corrie ten Boomhuis in Haarlem en naar synagogen in heel Nederland, evenals vrouwenreizen naar Antwerpen, Berlijn en Israël.

 

 

Gegevens

Datum:
dinsdag 20 november 2018
Tijd:
14:30 - 16:30
Evenement Categorie:

Organisator

Hervormde Kerk Benschop
Telefoon:
0348-451292

Locatie

Kerkelijk Centrum Maranatha, Benschop
Dorp 208, Benschop, Nederland
+ Google Maps