fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Lezing van Aglow met Heleen Bénard in Groningen

dinsdag 19 november van 09:45 - 11:45

Op dinsdag 19 november is er in Groningen een morgenbijeenkomst van Aglow met Heleen Bénard, werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover zij spreekt is: De profetische weg. De bijeenkomst wordt gehouden in het gebouw de Wende, Goudlaan 555 in Groningen. De aanvang is om 09.45 uur, iedereen is welkom en de toegang is gratis.

De profetische weg
Heleen Bénard: Er is geen weg terug, maar je kunt wel terug naar de Weg. Het is vreugde te ervaren hoe letterlijk het profetische woord vervuld wordt in onze dagen! Gods Volk is in beweging en Gods Woord geeft hoop. Ook al gaat er geen dag voorbij  zonder nieuws over oorlog, geweld, ongerechtigheid. Maar er is ook hoop dat de duisternis plaats maakt voor licht. In het Joodse geloof wordt dat geschenk gesymboliseerd door de sabbatskaars, die stralend licht geeft in je huis waar dan geen duisternis meer is. Wij als vrouwen zijn nodig om in deze verwarrende wereld dat licht toe te laten en laten inzien dat Gods altijddurende inzettingen dat meer dan waard zijn.

Achtergrond spreekster
Vanaf haar 21e werkte Heleen Bénard enkele jaren in Jeruzalem en sinds die tijd is Israël voor haar diep verbonden met Gods Woord. Heleen werkte met haar echtgenoot een aantal jaren in de Graftuin. Ze spreekt sinds 1994 voor Christenen voor Israël voor vrouwenverenigingen en andere bijeenkomsten.

Gegevens

Datum:
dinsdag 19 november
Tijd:
09:45 - 11:45
Evenement Categorie:

Organisator

Woman Aglow Groningen

Locatie

Gebouw de Wende, Groningen
Goudlaan 555, Groningen, Nederland
+ Google Maps