Laden Evenementen

Gerelateerde berichten

Activiteit

Predikantendag met rabbijn B. Jacobs en ds. Henk Poot in Nijkerk

donderdag 7 september 2017 van 10:00 - 15:30 | €17.50

Op donderdag 7 september is er in Nijkerk een Predikantendag met rabbijn Binyomin Jacobs en ds. Henk Poot. De bijeenkomst vindt plaats in de Goede Herderkerk, Willem Alexanderplein 14 in Nijkerk. Aanvang om 10.00 en sluiting rond 15.30 uur. Aanmelding is verplicht, uiterlijk tot 4 september via bijeenkomst@cvi.nl of 033-2458824. Kosten: €17,50 (inclusief lunch)

Rabbijn Binyomin Jacobs

Rabbijn Jacobs stamt uit een oud Nederlands-Joods geslachten studeerde na zijn gymnasium-eindexamen aan de Talmoedhogeschool in Frankrijk en Israël. Hij draagt als  opperrabbijn de universitaire titel van Master op het gebied van geestelijke verzorging. Jacobs is de opperrabbijn van het Interprovinciaal Opperrabbinaat, voorzitter van het Rabbinaal College voor Nederland en is als rabbijn van het Rabbinaat van het Sinai Sinai Centrum te Amstelveen. Jacobs rekent zich tot de stroming van de Lubavitcher chassidiem die bekendstaan om hun openheid naar zowel de niet-religieuze joodse gemeenschap als naar de niet-joodse samenleving. Rabbijn Jacobs bekleedt talrijke bestuursfuncties, o.a. is hij vicevoorzitter van het Cheider, de traditioneel Joodse School in Amsterdam. Hij heeft een uitvoerig netwerk weten op te bouwen binnen de landelijke en lokale politiek, alsmede binnen de diverse kerken, speciaal binnen de orthodox-protestants-christelijke gemeenschap en binnen de Rooms Katholieke kerk.

ds. Henk Poot    

Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Henk Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Gegevens

Datum:
donderdag 7 september 2017
Tijd:
10:00 - 15:30
Kosten:
€17.50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Christenen voor Israël
Telefoon:
033-2458824
Website:
https://christenenvoorisrael.nl

Locatie

Goede Herderkerk
Willem-Alexander Plein 14, Nijkerk,
+ Google Maps