fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieseminar met ds. Henk Poot in Buitenpost (2/2)

woensdag 13 november 2019 van 19:30 - 21:30

Op woensdag 13 november is er in Buitenpost de tweede studieavond in een serie van twee met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: Paulus, rabbijn en zendeling. De bijeenkomst vindt plaats in het Lichtbaken, Marconistraat 5 in Buitenpost. De aanvang is om 19.30 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Paulus, rabbijn en zendeling
Paulus heeft een geweldige opleiding en een geweldige bekering. God zendt deze rabbijn met het evangelie de wereld in en tegelijkertijd zien we hem overal spreken in de synagoge. Wat vertelt Paulus zijn eigen volk over Israël en wat vertelt hij ons over de plaats en de toekomst van zijn eigen volk? In een serie van 2 avonden luisteren we naar het boek Handelingen, maar vooral naar zijn beroemde Romeinenbrief.                                                      

Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

 

 

 

Gegevens

Datum:
woensdag 13 november 2019
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Jaap Terpstra

Locatie

Het Lichtbaken, Buitenpost
Marconistraat 5, Buitenpost,
+ Google Maps