fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Seminar met ds. Henk Poot in De Bult bij Steenwijk (1/2) [AFGELAST]

woensdag 22 april van 19:30 - 21:30

Let op: in verband met voorzorgsmaatregelen rond verdere verspreiding van het coronavirus gaat deze avond niet door.

Op woensdag 22 april is er in De Bult bij Steenwijk de eerste studieavond in een serie van twee met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: Israël en het Evangelie van Johannes. De andere bijeenkomst is op woensdag 17 juni. De bijeenkomsten vinden plaats in de Huiskamer van de B’ulahhoeve, Onderduikersweg 6 in De Bult bij Steenwijk. De aanvang is om 19.30 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Israël en het evangelie van Johannes
Er wordt wel gezegd dat geen evangelie zo pro-Joods is en geen evangelie zo anti-Joods. Hoe zit dat eigenlijk met de Joden in het evangelie van Johannes? En wie is deze volgeling van Jezus en waarom laat hij allerlei andere dingen zien als de andere evangelisten? Wie zich er in verdiept ontdekt de bijzondere en prachtige boodschap van dit evangelie voor Israël. Omdat in Johannes de feesten een belangrijke rol spelen, gaan we in de laatste avond in op de betekenis van het Loofhuttenfeest.

Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Gegevens

Datum:
woensdag 22 april
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Annet Brinkman

Locatie

B’ulahhoeve, De Bult
Onderduikersweg 6, De Bult, Nederland
+ Google Maps