fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Seminar met ds. Henk Poot in Katwijk aan Zee (2/3) [AFGELAST]

woensdag 1 april van 20:00 - 22:00

Let op: in verband met voorzorgsmaatregelen rond verdere verspreiding van het coronavirus gaat deze zangavond niet door.

Op woensdag 1 april is er in Katwijk aan Zee de tweede studieavond in een serie van drie over het Jodendom met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: Joodse spiritualiteit. De laatste avond is op woensdag 15 april. De bijeenkomsten vinden plaats in het Anker, Voorstraat 74 in Katwijk aan Zee. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Woensdag 1 april: Joodse spiritualiteit
In het Jodendom hebben zich verschillende godsdienstige praktijken ontwikkeld om vorm te geven aan het leven met God. Deze avond kijken we naar de spiritualiteit zoals die door (orthodoxe) Joden in Judea en Samaria wordt beoefend. Hoe geven zij vorm aan hun omgang met de Heere God?

Kerk en Israëlcommissie Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

 

Gegevens

Datum:
woensdag 1 april
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

ds. D. Heikoop

Locatie

het Anker, Katwijk
Voorstraat 74, Katwijk aan Zee, Nederland
+ Google Maps