fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Seminar met ds. Henk Poot in Oud Beijerland (1/3) [AFGELAST]

donderdag 4 juni van 20:00 - 22:00

Let op: in verband met voorzorgsmaatregelen rond verdere verspreiding van het coronavirus gaat deze avond niet door.

Op donderdag 4 juni is er in Oud Beijerland de eerste studieavond in een serie van drie met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: Het geheim van Israël. De andere avonden zijn op donderdag 11 en 18 juni. De bijeenkomsten vinden plaats in de Evangelische Gemeente Hoeksche Waard, Polderlaan 1 in Oud Beijerland. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Het geheim van Israël
We beginnen met de ontstaansgeschiedenis van Israël. We horen over de roeping van Abram en de uittocht uit Egypte en het geschenk van de Wet. Israël is niet alleen Gods eerstgeboren zoon, maar ook de knecht des Heren. We gaan in op de prediking van de profeten die worstelen met de ontrouw van Israël, maar die ook vertellen van een hoopvolle toekomst. Hoogtepunt op de weg van God met het Joodse volk is de komst van Christus. Wat is zijn relatie met Israël?

Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

 

Gegevens

Datum:
donderdag 4 juni
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

H. de Jong

Locatie

Evang. Gem. Hoeksche Waard
Polderlaan 1, Oud Beijerland, Nederland
+ Google Maps