fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieseminar met ds. Henk Poot in Oud-Beijerland (2/3)

donderdag 14 november 2019 van 20:00 - 22:00

Op donderdag 14 november is er in Oud-Beijerland de tweede studieavond in een serie van drie met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: Abraham de vriend van God. De laatste avond is op donderdag 21 november. De bijeenkomsten vinden plaats in het Gebouw van de Evangelische Gemeente Hoeksche Waard, Polderlaan 1 in Oud- Beijerland. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Abraham de vriend van God
De geschiedenis van Abram is een prachtig verhaal in het boek Genesis, het leven van de aartsvader van Israël met zijn geloof en zijn hoop dat God voor Hem zorgen zal. Veel elementen uit deze geschiedenis zijn ook voor ons leerzaam als het gaat om het leven met God. Wat is geloven en wat is kinderlijk vertrouwen op God en Zijn woord? Maar tegelijkertijd geeft het leven van Abraham ons een diep inzicht in de weg van God met Israël. .

Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

 

Gegevens

Datum:
donderdag 14 november 2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

H. de Jong

Locatie

Gebouw Evangelische Gem. Hoeksche Waard
Polderlaan 1, Oud-Beijerland, Nederland
+ Google Maps