fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Seminar met ds. Henk Poot in Vriezenveen (1/2) [AFGELAST]

maandag 16 maart van 20:00 - 22:00

Let op: in verband met voorzorgsmaatregelen rond verdere verspreiding van het coronavirus gaat deze lezing niet door.

Op maandag 16 maart is er in Vriezenveen de eerste studieavond in een serie van twee met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: Het land Israël. De andere avond is op maandag 11 mei met het thema: Israël, Kerk en antisemitisme. De bijeenkomsten vinden plaats in het Cultureel Centrum, Kerkstraat 2 in Vriezenveen. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

Het land Israël
We beginnen met de ontstaansgeschiedenis van Israël. We horen over de roeping van Abram en de uittocht uit Egypte en het geschenk van de Wet. Israël is niet alleen Gods eerstgeboren zoon, maar ook de knecht des Heren. We gaan in op de prediking van de profeten die worstelen met de ontrouw van Israël, maar die ook vertellen van een hoopvolle toekomst.

Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

 

Gegevens

Datum:
maandag 16 maart
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Marjan Schutmaat

Locatie

Cultureel Centrum, Vriezenveen
Kerkstraat 2, Vriezenveen, Nederland
+ Google Maps