fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Slotconcert Holland-Koor

zaterdag 8 december 2018 van 17:00 - 19:00 | Gratis

Op zaterdag 8 december sluit het Holland-Koor het jaar feestelijk af met een traditioneel eindejaarsconcert in de Sint Joriskerk in Amersfoort. Het thema van de muziek en overdenkingen is ‘Dankbaar voor 70 jaar Israël’. Het concert begint om 17.00 uur en de toegang is gratis!

70 jaar Israël
Het afgelopen jaar mocht het Holland-Koor meewerken aan drie grote concerten in Nederland ter ere van het 70-jarig bestaan van de staat Israël. Daarnaast maakte het koor een onvergetelijke reis naar Israël, waar het onder meer mocht optreden in het gebouw van het Joods Agentschap in Jeruzalem. Tijdens het slotconcert in Amersfoort wordt dankbaar teruggekeken op het afgelopen jaar, en nog één keer uitgebreid gevierd dat Israël al 70 jaar een zichtbaar teken is van Gods trouw.

Koor- en samenzang
Naast koorzang is er samenzang onder leiding van dirigent Jan Quintus Zwart, Ronald IJmker (orgel), Jan Lenselink (piano) en Noortje van Middelkoop (panfluit). Ds. Kees van Velzen verzorgt de overdenking.

Over het Holland-Koor
Het Holland-Koor bestaat uit ongeveer 700 leden uit allerlei kerkelijke achtergronden. Omdat zij houden van Israël en zingen voor de God van Israël, de Vader van onze Here Jezus Christus die ons onlosmakelijk met Israël verbond.

 

Gegevens

Datum:
zaterdag 8 december 2018
Tijd:
17:00 - 19:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Holland-Koor
Telefoon:
06 23768078
Website:
www.hollandkoor.nl

Locatie

Sint Joriskerk, Amersfoort
Hof 1, Amersfoort, Nederland
+ Google Maps